Розділ «Додаток «Із плівок Леоніда Кучми»»

Третя світова: Битва за Україну

«Із плівок Леоніда Кучми»

Запис розмови президента Леоніда Кучми з міністром внутрішніх справ України Юрієм Кравченком

26 квітня 2000 р.

[Кучма в кабінеті один. Заходить чоловік, встановлений по голосу як Кравченко.]

Кравченко: Дозвольте?

Кучма: Я вітаю тебе!

Кравченко: Добрий день! [декілька слів нерозбірливо].

Кучма: Ти сьогодні на урочисте?

Кравченко: На зустріч з президентом.

Кучма: Я ж на дні народження був, та [два слова нерозбірливо], но я, правда, нічого там.

Кравченко: Все нормально, вроді як [декілька слів нерозбірливо]. Леонід Данилович, я хочу доповісти про [слово нерозбірливо], можна? Я хочу вашої [слово нерозбірливо] попередньо.

Кучма: Так ти шо, начальника ГАІ Києва зняв?

Кравченко: Ну, а як так, ну, дивіться. В 6.40 приїжджає машина. Ну, то, що в нього спускає те, це цей білий…

Кучма: [декілька слів нерозбірливо].

Кравченко: Подкачується, да. Но, вибачте, будь ласка, а якщо було б 100 кілограм вибухівки, щоб ми робили? Рознесло б його етого самого, пів квартала. Стоїть ГАІ внизу, стоїть ГАІ слєва, стоїть ГАІ справа. І комендантський взвод, який охороняє оцю вулицю. Значить, ті пропозиції я вніс Шепелю. [слово нерозбірливо] восьмой магазін по Лютеранской, Леонід Данилович, тут єсть [два слова нерозбірливо] мімо пожарки ми ставим знак «кирпіч». Вот ви сюди ж, мабуть, рідко їздите. Всі ми радились, зараз я їхав так, ну, машин навєрно 40 стоїть з лєвої сторони. Туда любую машину можна поставить, а потом нажать кнопку і будем чухаться. Закрить ету уліцу вообщє, до [слово нерозбірливо] не підійдеш після того, як «Москвичом» хотєлі тараніть Спаскіє ворота, вони все позакривали. Закрить Лютеранську до етого самого, до овощного, закрить єйо 200 мєтров вніз до школи, там пустіть пєший патруль, а туда вніз контроліровать вот ето, с’єзд Пєчєрскій і всьо. А то, шо вони приїхали на нараду, начальника висадив перед знаком, він 200 метрів пройшов. До ринку можно ставить, вниз можно ставить, хай шукають, вони ж всі з водіями, вони ж на цьому [слово нерозбірливо]. Тому з вашого дозволу ми такий наказ підпишемо, і ця вулиця буде закрита. А начальник ГАІ це вже третій прокол у нього, так шо…

Кучма: [декілька слів нерозбірливо], це його машина?

Кравченко: Його власна.

Кучма: Його?

Кравченко: Да. Ну його в Старокиївському ми зараз там пресуємо там цією справкою. Власна машина і фонд, дайте йому дітям, бачите, який він, хоче і політичне убєжище. Та, мені кажеться, шо там трошки з головою шото нє в порядкє.

Сторінки


В нашій електронній бібліотеці ви можете безкоштовно і без реєстрації прочитати «Третя світова: Битва за Україну» автора Фельштинський Ю.Г. на телефоні, Android, iPhone, iPads. Зараз ви знаходитесь в розділі „Додаток «Із плівок Леоніда Кучми»“ на сторінці 1. Приємного читання.

Запит на курсову/дипломну

Шукаєте де можна замовити написання дипломної/курсової роботи? Зробіть запит та ми оцінимо вартість і строки виконання роботи.

Введіть ваш номер телефону для зв'язку, в форматі 0505554433
Введіть тут тему своєї роботи