Задача трьох тіл

Задача трьох тіл

   Лю Цисінь

   Задача трьох тіл

   Переклад sonate10

    Кілька слів від sonate10

   Цей переклад подвійний. Я не знаю китайської мови, тому перекладала з англійської. Часу це зайняло дуже багато, а праця, в загальному, невдячна. Мене змушувала рухатися вперед любов до книг і чисто спортивний азарт.

   Оскільки в романі досить багато говориться про часи і реалії "культурної революції", а також в достатку вживається наукова термінологія, мені довелося внести свою лепту в виноски, за що прошу вибачення у неаматорів виносок. Примітки в книзі належать трьом авторам: самому Лю Цисіню, Кену Лю, перекладачеві роману на англійську мову, і мені, що перевела її на російську мову; позначені вони відповідно як "прим. автора"," прим. К. Л."і" прим. sonate10".

   Я глибоко вдячна за допомогу і підтримку в створенні цього перекладу моєму редактору vconst'у; знаючому і тонко відчуваючому консультанту Дмитру; Альберту Кріському - досвідченому драгоманові, який звіряв текст з китайським оригіналом; Гар Гаричу, який розказав мені багато нового і цікавого про Китай епохи "культурної революції"; Red China Devil за його неоціненні поради; іншим учасникам і адміністрації форуму "Східна Півкуля", всім моїм друзям і "уболівальникам", а також незрівнянному, чудовому, чарівному містеру Google. Всім велике спасибі!

    Діючі персонажі

   У китайських іменах першим йде прізвище, потім особисте ім'я, як і у нас.

   сім'я Е

   Е Чжетай - фізик, професор Університету Ціньхуа

   Шао Лінь - дружина Е Чжетая, фізик

   Е Веньцзе - дочка Е Чжетая, астрофізик

   Е Веньсюе - сестра Е Веньцзе, член організації хунвейбінів

   База "Червоний Берег"

   Лей Чжічен - політичний комісар бази "Червоний Берег"

   Ян Вейнін - головний інженер бази "Червоний Берег", колишній студент Е Чжетая

   Теперішній час

   Ян Дун - дочка Е Веньцзе і Ян Вейнін, фізик, фахівець в теорії струн

   Дін І - близький друг Ян Дун, фізик-теоретик

Сторінки


В нашій електронній бібліотеці ви можете безкоштовно і без реєстрації прочитати «Задача трьох тіл» автора Лю Цисінь на телефоні, Android, iPhone, iPads. Зараз ви знаходитесь в розділі „читати“ на сторінці 1. Приємного читання.

Запит на курсову/дипломну

Шукаєте де можна замовити написання дипломної/курсової роботи? Зробіть запит та ми оцінимо вартість і строки виконання роботи.

Введіть ваш номер телефону для зв'язку, в форматі 0505554433
Введіть тут тему своєї роботи